Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta low carb si fără gluten.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/10/prajitura-cu-ricotta-si-prune-low-carb.html
Bateți ouăle cu îndulcitoriul si picaturile de stevia.
Adăugați făina de cocos apoi iaurtul si amestecati.
Incorporați branza ricotta la final. Se amestecă bine și se toarnă într-o formă unsa cu unt (18/25 cm).
Puneți prunele roșii tăiate felii deasupra și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 45 de minute.
Se lasă să se răcească, se decorează cu îndulcitor pudră.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult