Desert prajitura cu visine

de Aletta in Prajituri, 28 Mar 2017 | 3027 vizualizari

 

Reteta cu nr 100 ! 
Reteta aceasta este din cartea Jamillei, foarte buna prajitura. 

 

INGREDIENTE

Pentru aluat :

  • 300 g faina
  • 200 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 4 oua
  • coaja de la o lamaie
  • 200 g smantana sau iaurt grecesc
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie ( dupa gust)
  • 10 g praf de copt

In plus:

  • 300 g visine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu visine:

Modul de pregatire este relativ scurt, mai mult dureaza coacerea.

Faina se amesteca cu zaharul, praful de copt, sarea. 

Ouale le-am batut ca la omleta, am adaugat esenta de vanilie, uleiul.

Se adauga in mijlocul fainii, se omogenizeaza bine, apoi se adauga si iaurtul grecesc. 

Se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina, deasupra se adauga visinele.

Se coace 50 minute, la 170-180 grade C.

Se face testul scobitorii. 

 

TIPS-URI

1

tava se poate tapeta cu hartie de copt

2

visinele se pot inlocui cu prune sau piersici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Aletta 1

29.03.2017, 15:06

multumesc frumos tuturor

mihaelar63 1

05.04.2017, 16:41

Felicitari pentru cele 100 de retete

Aletta 1

06.04.2017, 00:07

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta