Desert prajitura pufoasa cu branza si cirese

de oanapl in Prajituri, 27 Iun 2021 | 1057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g brânză dulce de vaci
  • 5 ouă
  • 100 g smântână
  • 80 g zahăr măcinat
  • 60g făină
  • Esență de lămâie
  • 1 praf de sare
  • 50 g făină
  • 200g cireșe
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura pufoasa cu branza si cirese:

Scoți sâmburii cireșelor.
Amesteci brânza dulce cu gălbenușurile, smântana, zahărul măcinat și esența de lămâie. Adaugi făina și omogenizezi.
Bați abușurile spumă cu un praf de sare si le adaugi peste crema de brânză cu mișcări ușoare.
Torni crema de brânză în tava tapetată cu hârtie de copt pe fund și unsă cu unt pe pereți și așezi cireșele. Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru 30-40 de minute. 
Când trece testul cu scobitoarea, scoți prăjitura din cuptor și o lași să se răcească, apoi treci ușor un cuțit pe marginile tăvii și desfaci inelul de la tavă. După ce se răcește complet o porționezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu branza si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

oanapl 1

28.06.2021, 21:31

Mulțumesc Rocsi!

oanapl 1

28.06.2021, 21:31

Mulțumesc Cris!

dantes 1

29.06.2021, 11:35

Delicioasa!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Merisor"