Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O prajitura cu fructe de sezon, fara gluten si low carb.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/06/prajitura-rastturnata-cu-rubarba-si.html
Curățați tulpinile de rubarbă și tăiați-le în bucăți mici.
Se încălzește untul într-o tigaie cu 3 linguri de îndulcitor.
Adăugați rubarba, amestecați și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați căpșunile tăiate, vanilia, amestecați și gătiți împreună timp de 5 minute.
Lasati sa se raceasca. Bateți ouăle cu 2 linguri de îndulcitor, timp 3 minute.
Adăugați mascarponele, taratele de psyllium și făinurile.
Amestecati totul bine.
Într-o formă de silicon unsă se pune compotul de fructe și se toarnă preparatul peste el.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace timp de 30-35 minute.
Se lasă să se răcească înainte de a o rasturna.
Calduta sau bine rece este la fel de buna si gustoasa.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult