Desert prajitura Valurile Dunarii cu mere

de diana_k in Prajituri, 27 Oct 2013 | 46415 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 150g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 200 g faina
  • 2 linguri cacao
  • 50 ml ulei
  • + 6 mere feliate

Crema:

  • 1 plic de budinca
  • 4 linguri de zahar
  • 350 ml lapte
  • 200 ml frisca
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Valurile Dunarii cu mere:

Blat: Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi uleiul si la urma faina cernuta impreuna cu praful de copt.

Trei sferturi de compozitie se toarna in tava, restul se amesteca cu cacaua si se toarna usor cu atentie peste stratul din tava.


Se aliniaza feliile de mar cu partea exterioara in sus si se introduce tava in cuptor. Se coace prajitura la 180 grade timp de 25-30 de minute.


Crema: Budinca se amesteca cu zaharul si laptele rece, se pune pe foc si se fierbe pana se ingroasa. Se acopera si se lasa la racit. Frisca se bate bine, se amesteca cu budinca rece si se intinde peste blatul rece. Se rade deasupra ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Valurile Dunarii cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Alexandra Burz 1

25.01.2014, 00:06

Pushaa 1

25.01.2014, 11:35

buna tare!

babi5 1

25.01.2014, 15:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere( de post)