Desert racoros cu afine/fructe de padure

de dentistutza in Prajituri, 3 Aug 2010 | 2784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • 1 cana cu lapte+2 lingurite zahar
  • 1 iaurt cu fructe de padure 500 ml.
  • 4 linguri zahar
  • 2 pliculete gelatina
  • 300 gr afine
  • 1 cutie smantana pt. frisca 32%
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert racoros cu afine/fructe de padure:

Intr-un vas de yenna inalt se aseaza un strat de piscoturi inmuiate f. scurt in laptele rece indulcit.


Gelatina se inmoaie in 200 ml. apa rece, se tine cam 10 minute apoi se da 45-60 secunde la microunde. Se amesteca bine si se pune la racit intr-un vas cu apa rece.


Iaurtul se amesteca cu zahar, frisca lichida,afine si la urma cu gelatina racorita. Se toarna 1/2 din cantitate peste piscoturile din vas, se da la rece cateva minute, se mai pune un strat de piscoturi si restul de crema.


Se tine la frigider min. 3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert racoros cu afine/fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ina 1

03.08.2010, 21:56

cand aud de afine...

Corinuta 1

03.08.2010, 23:33

Foarte usor si racoros!

Julie 1

04.08.2010, 09:26

vreau si eu ! daca e pentru toata lumea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si stafide