Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert

de mirela0911 in Prajituri, 12 Iun 2011 | 3292 vizualizari

 

Foaaaaarte bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cup biscuiti zdrobiti
  • 100 g unt topit
  • 250 g branza de vaci
  • 300g lapte condensat dulce
  • 1 cup piure de capsune
  • cateva capsune intregi
  • 1/2 cup suc lime
  • 250g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert:

Biscuitii zdrobiti se amesteca cu untul topit si se pun intr-o tava de 23x33cm. Se apasa amestecul bine pe fundul tavii si se da la rece.


Se mixeaza branza cu laptele condensat. Se adauga piureul de capsune si sucul de lime si se mixeaza mai departe. Capsunele intregi se spala si se curata si se taie in feliute mai mici. Se adauga peste crema de branza si se amesteca.


Frisca se bate dupa care se amesteca usor cu cealata compozitie. Se toarna peste crusta si se da la congelator pt 6 ore.


Inainte de a fi servit se lasa la temperatura camerei pt cca 15 minute.


Delicios si racoros!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (62)

Bayram 1

18.06.2011, 15:46

Arata super!

mirela0911 1

19.06.2011, 11:19

cris

mirela0911 1

19.06.2011, 11:19

Bayram multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti