Desert rapid la pahar

de Patricia Iordache in Prajituri, 18 Mar 2013 | 5699 vizualizari

 

Atunci cand va ramane crema/budinca de la alte preparate, o puteti papa cu lingura, simpla, sau o puteti aranja frumos intr-un pahar si obtineti un desert rapid si aspectuos. Eu aveam cate ceva prin congelator (cantitati prea mici ca sa pot prepara ceva complex). Le-am combinat si a iesit...un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • cateva linguri budinca de vanilie
  • cateva bucati biscuiti amaretto
  • resturi de blat de biscuiti
  • cateva fructe de padure congelate
  • putin zahar pudra
  • putin lichior (de care aveti sau de care va place)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid la pahar:

Fructele de padure le-am bagat in blender cu putin zahar pudra si am obtinut un sirop gros de fructe.

Am luat in pahar, am pus un strat din blatul de biscuiti, am turnat putin lichior peste el, apoi un strat de budinca de vanilie, sirop de fructe de padure, iar budinca de vanilie si, ca motz, un biscuite amaretto.

Punem putin la rece (aproximativ o ora), apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid la pahar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pumpkie Pie - Placinta cu Dovleac