Desert rapid si bun cu budinca

de Rocsi in Prajituri, 15 Iul 2010 | 22827 vizualizari

 

Sambata aveam chef sa fac ceva dulce dar fara sa muncesc mult (ca muncisem deja destul) si fara sa mai coc la cuptor...si iata ce am facut!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete biscuiti petit beurre(*sau biscuiti simpli)
  • 1 budinca ciocolata
  • 1 budinca cu gust de frisca
  • 2 piersici din compot
  • 1 l lapte
  • 4 linguri zahar
  • ciocolata pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid si bun cu budinca:

Piersicile se scot din compot si se pun pe o sita la scurs ,iar dedesubt puneti un castron mai inalt.


se prepara prafurile de budinca in acelasi timp ,dar in cratite diferite.


acestea se fac conform instructiunilor de pe plic.


intr-o tava nu prea mare sau intr-o caserola(eu am facut intr-o caserola mai mare si una micuta) se pune folie alimentara.


se aseaza un rand de biscuiti(daca folositi biscuiti simpli este bine sa ii insiropati.pentru ca sunt mai tari si e posibil sa nu se inmoaie).


peste biscuiti se toarna budinca de ciocolata.


se taie felii de piersica si se pun peste budinca.


se aseaza iar un strat de biscuiti ,apoi budinca cu gust de frisca si iar felii de piersici.


se pune si ultimul strat de biscuiti peste care se rade niste ciocolata cu lapte.


se lasa sa se racoreasca apoi se da la rece la frigider.


desertul asta se mananca foarte repede pentru ca e bun si racoros.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid si bun cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

22.07.2013, 22:15

Multumesc Flavia

nilgun 1

22.07.2013, 23:09

fff usor si bun

Rocsi 1

23.07.2013, 10:25

Multumesc Nilgun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu banane si ciocolata