Desert Reteta de preparare a papanasilor cu iaurt si sirop de afine

de mirela0911 in Dulciuri, 13 Mai 2017 | 1698 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor 
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Claudia (Diaconta):-* si pot sa spun ca ne plac si acesti papanasi la fel de mult ca si cei fierti si tavaliti in pesmet. Multumesc Dia pentru reteta! >:D<

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor 
  • 250 g brânza de vaci
  • un praf de sare
  • 60 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua mici
  • 150-200 g faina
  • 3 linguri griş
  • 1 lgt rasa bicarbonat de sodiu
  • iaurt grecesc
  • sirop de afine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Reteta de preparare a papanasilor cu iaurt si sirop de afine:

Reteta de preparare a papanasilor


Intr-un bol, se amesteca bine branza cu sarea, zaharul, zaharul vanilat si ouale. Se omogenizeaza bine apoi se adauga grisul si bicarbonatul de sodiu. Se amesteca din nou apoi se pune si faina, atat cat sa obtinem un aluat care se poate modela.


Se pune intr-o craticioara uleiul la incins. Se modeleaza din aluat ineluse potrivite si bilute micute. Se pun la prajit, apoi se scot pe prosoape absorbante.


Se servesc cu iaurt grecesc si stropite cu sirop de afine.

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui iaurtul cu smantana.

2

Siropul se poate inlocui cu orice gem preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Reteta de preparare a papanasilor cu iaurt si sirop de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

oanapl 1

14.05.2017, 15:15

Ce bine arata! Mi-ai facut o pofta teribila!

Catalina L 1

14.05.2017, 18:20

vreau si eu

Rocsi 1

14.05.2017, 21:21

Ce as servi si eu un papanas cald!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si visine