Desert Reteta de preparare a papanasilor cu iaurt si sirop de afine

de mirela0911 in Dulciuri, 13 Mai 2017 | 1270 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor 
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Claudia (Diaconta):-* si pot sa spun ca ne plac si acesti papanasi la fel de mult ca si cei fierti si tavaliti in pesmet. Multumesc Dia pentru reteta! >:D<

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor 
  • 250 g brânza de vaci
  • un praf de sare
  • 60 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua mici
  • 150-200 g faina
  • 3 linguri griş
  • 1 lgt rasa bicarbonat de sodiu
  • iaurt grecesc
  • sirop de afine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Reteta de preparare a papanasilor cu iaurt si sirop de afine:

Reteta de preparare a papanasilor 

Intr-un bol, se amesteca bine branza cu sarea, zaharul, zaharul vanilat si ouale. Se omogenizeaza bine apoi se adauga grisul si bicarbonatul de sodiu. Se amesteca din nou apoi se pune si faina, atat cat sa obtinem un aluat care se poate modela.

Se pune intr-o craticioara uleiul la incins. Se modeleaza din aluat ineluse potrivite si bilute micute. Se pun la prajit, apoi se scot pe prosoape absorbante.

Se servesc cu iaurt grecesc si stropite cu sirop de afine. 

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui iaurtul cu smantana.

2

Siropul se poate inlocui cu orice gem preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Reteta de preparare a papanasilor cu iaurt si sirop de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

oanapl 1

14.05.2017, 15:15

Ce bine arata! Mi-ai facut o pofta teribila!

Catalina L 1

14.05.2017, 18:20

vreau si eu

Rocsi 1

14.05.2017, 21:21

Ce as servi si eu un papanas cald!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza dulce