Desert rulada cu biscuiti

de Lavinia in Prajituri, 2 Oct 2013 | 33530 vizualizari

 

O rulada foarte usor de facut, aspectuoasa si delicioasa, care noua ne place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie napolitana
  • Crema de caramel si biscuiti:
  • 100 g zahar
  • 150 ml apa
  • 150 g biscuiti 
  • Crema de lapte praf:
  • 100 g zahar
  • 3 linguri apa
  • 100 g unt (de calitate)
  • 100 g lapte praf
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 1 fiola esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu biscuiti:

Crema caramel: Pune intr-o craticioara 100 g zahar la caramelizat pana ajunge la culoarea chihlimbarului.


Adauga apa (cu mare atentie la aburi) si lasa pe foc pana se topeste zaharul, apoi adauga biscuitii macinati fin si omogenizeaza bine.


Intinde rapid crema de biscuitii peste foaia de napolitana. Aceasta se va inmuia de la crema fierbinte si se va putea rula cu usurinta.


Crema de lapte: Pune zaharul cu cele 3 linguri de apa pe foc mic pana se topeste zaharul. Adauga untul si amesteca bine pana se topeste.


Ia de pe foc, adauga laptele praf, nuca de cocos si vanilia si omogenizeaza bine sa nu ramana cocoloase.


Intinde crema alba peste crema de caramel, apoi ruleaza strans rulada si las-o la rece pentru minim 3-4 ore.


Feliaz-o cu un cutit bine ascutit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

Alexandra Burz 1

19.11.2013, 08:51

hmmm ce deliciu...la favorite cu ea

Lavinia 1

19.11.2013, 09:09

Multumesc

Carmen 1

29.03.2015, 17:23

si nu se sparge foaia la rulat?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cereale si fructe uscate