Desert rulada cu biscuiti

de Lavinia in Prajituri, 2 Oct 2013 | 31924 vizualizari

 

O rulada foarte usor de facut, aspectuoasa si delicioasa, care noua ne place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie napolitana
  • Crema de caramel si biscuiti:
  • 100 g zahar
  • 150 ml apa
  • 150 g biscuiti 
  • Crema de lapte praf:
  • 100 g zahar
  • 3 linguri apa
  • 100 g unt (de calitate)
  • 100 g lapte praf
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 1 fiola esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu biscuiti:

Crema caramel: Pune intr-o craticioara 100 g zahar la caramelizat pana ajunge la culoarea chihlimbarului.


Adauga apa (cu mare atentie la aburi) si lasa pe foc pana se topeste zaharul, apoi adauga biscuitii macinati fin si omogenizeaza bine.


Intinde rapid crema de biscuitii peste foaia de napolitana. Aceasta se va inmuia de la crema fierbinte si se va putea rula cu usurinta.


Crema de lapte: Pune zaharul cu cele 3 linguri de apa pe foc mic pana se topeste zaharul. Adauga untul si amesteca bine pana se topeste.


Ia de pe foc, adauga laptele praf, nuca de cocos si vanilia si omogenizeaza bine sa nu ramana cocoloase.


Intinde crema alba peste crema de caramel, apoi ruleaza strans rulada si las-o la rece pentru minim 3-4 ore.


Feliaz-o cu un cutit bine ascutit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

Alexandra Burz 1

19.11.2013, 08:51

hmmm ce deliciu...la favorite cu ea

Lavinia 1

19.11.2013, 09:09

Multumesc

Carmen 1

29.03.2015, 17:23

si nu se sparge foaia la rulat?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Salam de Biscuiti (fara unt)