Desert salam de biscuiti

de Oana in Prajituri, 31 Ian 2017 | 7558 vizualizari

 

Un desert rapid, fara coacere, pe placul copiilor!

 

INGREDIENTE

  • 450 gr biscuiti
  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar brun
  • 250 ml lapte
  • 50 gr cacao
  • 80 gr miez de nuca
  • 80 gr stafide
  • 150 rahat taiat cubulete
  • 2 lingurite esenta de rom
  • coaja rasa de portocala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert salam de biscuiti:

Rupe biscuitii marunt, pune apoi deasupra nuca maruntita si rahatul taiat cubulete.

Pune intr-o craticioara zaharul, cacaua, laptele si pune pe foc pana incepe sa fiarba. Adauga apoi untul si amesteca pana se topeste.

Pune stafidele in crema fierbinte, ca sa se hidrateze putin, apoi adauga esenta de rom si coaja de portocala.

Omogenizeaza bine si toarna compozitia peste biscuiti. Amesteca totul bine, pana ce crema intra in biscuiti.

Pregateste doua folii de plastic si imparte compozitia in doua.

Ruleaza strans cele doua salamuri de biscuiti in folie de plastic si apoi pune-le si in folie de aluminiu. Lasa la frigider 4-5 ore pana se intaresc bine, apoi poti sa tai felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

01.02.2017, 17:34

imi place!

oanapl 1

02.02.2017, 16:22

Super!

JulyJullieta 1

24.04.2017, 15:30

Ce bunătate! !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti cu adaos de piscoturi