Desert salam de biscuiti cu arahide si nuci

de Ksenya in Dulciuri, 14 Mar 2019 | 519 vizualizari

 

Va prezint un desert clasic si anume, salam de biscuiti .Exista multe retete a acestui salam,insa eu o fac dupa metoda aceasta si parerea mea este ca, e cea mai echilibrata reteta.

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti de buna calitate
  • jumatate de pahar zahar (200g paharul)
  • 6 linguri cacao
  • 300 g unt
  • 4 linguri arahide intregi
  • 2 linguri nuci maruntite
  • 2 linguri arahide maruntite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert salam de biscuiti cu arahide si nuci:

Biscuitii ii punem intr-o punga si-i zdrobim cu ciocanul de bucatarie.


Topim untul la foc mic si adaugam zaharul, amestecam pana se dizolva.


Dam oala de pe foc si adaugam cacaua, nucile si arahidele, amestecam.


Adaugam biscuitii, amestecam bine.


Indindem pe o planseta folie alimentara si intindem compozitia, dandu-i forma de salam, rulam si dam la frigider.


Lasam pana a 2-a zi.


Se scoate din frigider si se taie felii dupa plac.


Se serveste la cafea sau ceai.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru a-i da senzatia a salam, puteti pudra cu zahar pudra.

2

Folositi biscuiti de buna calitate, in ei consta gustul bun al salamului

3

Pentru a le da o imagine mai interesanta, zdrobiti cativa biscuiti cu mana in bucati mai mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti cu arahide si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

dantes 1

15.03.2019, 10:31

Bun!

mirela0911 1

15.03.2019, 18:05

oanapl 1

16.03.2019, 20:44

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omleta cu verdeturi de primavara

de Adi 4

la 12:08

Salata Somn usor

pe 22.03 la 16:00

Desert prajitura cu ciocolata si banane

pe 22.03 la 12:46

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

pe 22.03 la 11:10

RETETA RECOMANDATA
Rolls Cinnabon sau melcisori(varianta simpla fara glazura)