Desert salam de biscuiti cu arahide si nuci

de Ksenya in Dulciuri, 14 Mar 2019 | 5340 vizualizari

 

Va prezint un desert clasic si anume, salam de biscuiti .Exista multe retete a acestui salam,insa eu o fac dupa metoda aceasta si parerea mea este ca, e cea mai echilibrata reteta.

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti de buna calitate
  • jumatate de pahar zahar (200g paharul)
  • 6 linguri cacao
  • 300 g unt
  • 4 linguri arahide intregi
  • 2 linguri nuci maruntite
  • 2 linguri arahide maruntite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert salam de biscuiti cu arahide si nuci:

Biscuitii ii punem intr-o punga si-i zdrobim cu ciocanul de bucatarie.

Topim untul la foc mic si adaugam zaharul, amestecam pana se dizolva.

Dam oala de pe foc si adaugam cacaua, nucile si arahidele, amestecam.

Adaugam biscuitii, amestecam bine.

Indindem pe o planseta folie alimentara si intindem compozitia, dandu-i forma de salam, rulam si dam la frigider.

Lasam pana a 2-a zi.

Se scoate din frigider si se taie felii dupa plac.

Se serveste la cafea sau ceai.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru a-i da senzatia a salam, puteti pudra cu zahar pudra.

2

Folositi biscuiti de buna calitate, in ei consta gustul bun al salamului

3

Pentru a le da o imagine mai interesanta, zdrobiti cativa biscuiti cu mana in bucati mai mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti cu arahide si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

oanapl 1

16.03.2019, 20:44

Ce bine arata!

diaconta 1

16.04.2019, 12:41

ce-mi place reteta ta si o super prezentare
o sa incerc si eu doar cu unt topit,eu mereu faceam un sirop in care adaugam si unt
Bravo!

Ksenya 1

16.04.2019, 18:01

Multumesc de popas ,acu ' am vazut ca e reteta zilei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu 2 creme