Desert surpriza

de laylalala in Dulciuri, 29 Apr 2010 | 1174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 1 pastaie de vanilie, taiata pe lungime
  • 1 baton de scortisoara
  • 4 lingurite gem de trandafiri
  • 4 cubulete de ciocolata alba cu cappuccino
  • sirop de ciocolata, gem, miere, pudra de cacao, scortisoara etc. , pentru servire (otional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert surpriza:

Se pune apa la fiert intr-o cratita mica.De adauga orezul impreuna cu batonul de scortisoara si pastaia de vanilie si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.
Se pune cate 1 lingurita gem de trandafiri la baza a 4 forme individuale.
Se strecoara orezul si se imparte in formele pregatite astfel : se pune cate 1-2 linguri orez in fiecare forma si se intinde pe peretii si la baza acesteia.Se pune in centru un cubulet de ciocolata si se acopera cu 1-2 linguri orez, apasand usor.
Se lasa sa stea 10-15 minute, apoi se rastoarna pe farfurie, se decoreaza dupa dorinta si se seerveste

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Desert surpriza-0
Desert surpriza-1
Desert surpriza-2
Desert surpriza-3
Desert surpriza-4

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!