Desert tarta cu fructe de padure

de mirela0911 in Prajituri, 14 Apr 2019 | 329 vizualizari

 

Cand ai pofta de ceva dulce si bun si care sa nu necesite foarte multa munca, aceasta tarta este solutia cea mai rapida! Dulce acrisoara, perfecta in orice moment al zilei!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 8 lg zahar
  • 8 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 ml ulei
  • 150 g fructe de padure congelate
  • 1-2 lg faina
  • 200 ml smantana pt frisca
  • 2-3 lg zahar pudra vanilat
  • sirop pt. insiropat optional
  • unt pt uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu fructe de padure:

Intr-un bol se pun ouale impreuna cu un praf de sare si zaharul. Se mixeaza timp de cateva minute, pana isi tripleaza volumul. Se adauga uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.


Se ia o tava de tarta si se unge bine cu unt. Se toarna compozitia. Fructele de padure asa congelate se tavalesc prin cele 2 lg de faina apoi se presara deasupra peste compozitie din tava. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa pana trece testul scobitorii, in jur de 30-35 de minute.


Se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca usor. Se asaza un platou deasupra tavii si se rastoarna, astfel partea de jos din tava va fi deasupra. Se lasa sa se raceasca de tot.


Intre timp se mixeaza smantana pentru frisca cu zaharul pudra vanilat. Se pune intr-un posh si cu duiul preferat se fac moatze deasupra tartei. La final se asaza fructe de padure dupa imaginatie.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Optional, se poate insiropa usor blatul.

2

Diametrul tavii folosite este de 30 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

15.04.2019, 11:53

foarte faina si buna!

dantes 1

15.04.2019, 16:13

Delicioasa!

laura_n 1

17.04.2019, 14:24

Miam-miam!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paine