Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella

de VanessaAli in Torturi, 7 Mai 2017 | 1075 vizualizari

 

Plecand de la Tiramisu reţetă originală, iata o noua varianta delicioasa de tiramisu incercata in acest weekend. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 400 g piscoturi
  • 500 ml cafea
  • 500 g mascarpone
  • 200 ml frisca
  • 2 galbenusuri
  • 20 trufe cu cappucino
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella:

Tiramisu reţetă originală


Pregatim cafeaua din timp si o lasam la racit.


Intre timp, preparam crema: mixam frisca, apoi incorporam mascarpone si galbenusurile. Trufele le macinam in robotul de bucatarie si turnam in crema cca. trei sferturi. Amestecam bine.


Incepem sa asamblam tiramisu: punem cafeaua intr-un bol, suficient de lung, intr-un strat de 2 cm; luam fiecare piscot si il dam repede prin cafea, apoi il asezam in tava. Repetam cu 1/2 din piscoturi, completand la nevoie cu cafea.


Intindem peste piscoturi mai mult de 1/2 din crema. Acoperim cu restul de piscoturi, inmuiate si ele in cafea. Turnam restul de crema si nivelam. Presaram pe deasupra restul de 1/4 din trufele macinate.


Dam la frigider, pentru cateva ore sau preferabil peste noapte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu reţetă originală, cu stracciatella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.05.2017, 21:17

Suna foarte bine. O bucatica, de la rece, este super buna acum!

VanessaAli 1

10.05.2017, 10:58

Din pacate nu a mai ramas Georgi, a trecut repede, dar se face foarte rapid, poti veni la o felie!

Aletta 1

10.05.2017, 11:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tort Racheta de tenis