Desert tort Buturuga de Craciun

de Rahela Velicu in Torturi, 27 Dec 2019 | 551 vizualizari

 

Un tort delicios! "Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

Ingrediente blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina

Ingrediente crema alba:

  • 100 ml frisca lichida indulcita
  • 100 g ciocolata alba

Ingrediente crema de ciocolata:

  • 100 ml frisca lichida indulcita
  • 70 g finetti sau alta crema de ciocolata
  • 1 lingura de cacao

+ nuca de cocos pentru ornat si diverse ornamente

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Buturuga de Craciun:


Mixam albusurile spuma cu zaharul.


Peste albusuri adaugam galbenusurile, apoi faina si incorporam usor cu o paleta.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem 15 minute la 180 de grade la cuptorul preincalzit.


Umezim bine un prosop de bucatarie si rasturnam rulada pe el. Rulam cu prosopul si lasam la racit.


Mixam frisca lichida. In jumatate din frisca adaugam ciocolata alba topita, iar in cealalta jumatate adaugam crema de ciocolata si cacao.


Ungem rulada cu crema de ciocolata alba, rulam si taiem capetele astfel incat sa ii dam forma unei buturugi. Acoperim cu crema de ciocolata maro si cu o furculita trasam dungi pe toata suprafata ruladei.


Presaram nuca de cocos si adaugam ornamente dupa preferinta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Buturuga de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

02.01.2020, 13:44

Ce frumoasa ti-a iesit!

Rahela Velicu 1

03.01.2020, 11:15

Merci!

Rahela Velicu 1

03.01.2020, 11:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bezele Panda

de RODIMUR 7

la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

ieri la 21:14

Chec cu mure

de Lau 9

ieri la 20:34

RETETA RECOMANDATA
Tort de visine si crema cu ricotta si ciocolata