Desert tort cu fructe de padure

de Andra_Constantinescu in Torturi, 11 Aug 2016 | 7328 vizualizari

 

Este un desert usor de facut, fara preparare termica, racoritor si tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 100 g afine
  • 100 g mure
  • 50 g coacaze rosii
  • 250 g mascarpone
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml frisca indulcita (tinuta la frigider)
  • 21 piscoturi
  • 250 ml sirop din compot de struguri
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu fructe de padure:

Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga.


Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie.


Intr-un alt vas se mixeaza frisca, apoi peste ea se pune compozitia cu branza si se omogenizeaza.


Se inmoaie 7 piscoturi in siropul din compotul de struguri si se asaza unul langa celalalt pe un platou.


Cu ajutorul unui posh se pun doua straturi generoase de crema, apoi se pun fructele de padure. Se continua cu un rand de piscoturi insiropate, doua starturi de crema, fructe de padure, un rand de piscoturi insiropate, iar la final se decoreaza dupa plac cu restul de crema si fructe.

 

TIPS-URI

1

Daca este prea cald si riscati sa se lase crema (sa se topeasca), puteti sa mai bagati poshul cu crema si tortul in congelator cate 1-2 minute pana cand terminati sa il ornati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mirela0911 1

14.08.2016, 10:10

Wow!

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 08:58

ce minunatie

noiinbucatarie 1

22.08.2016, 12:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Cu Piscoturi Iaurt Si Capsune