Desert tort cu fructe de padure

de Andra_Constantinescu in Torturi, 11 Aug 2016 | 7776 vizualizari

 

Este un desert usor de facut, fara preparare termica, racoritor si tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 100 g afine
  • 100 g mure
  • 50 g coacaze rosii
  • 250 g mascarpone
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml frisca indulcita (tinuta la frigider)
  • 21 piscoturi
  • 250 ml sirop din compot de struguri
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu fructe de padure:

Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga.


Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie.


Intr-un alt vas se mixeaza frisca, apoi peste ea se pune compozitia cu branza si se omogenizeaza.


Se inmoaie 7 piscoturi in siropul din compotul de struguri si se asaza unul langa celalalt pe un platou.


Cu ajutorul unui posh se pun doua straturi generoase de crema, apoi se pun fructele de padure. Se continua cu un rand de piscoturi insiropate, doua starturi de crema, fructe de padure, un rand de piscoturi insiropate, iar la final se decoreaza dupa plac cu restul de crema si fructe.

 

TIPS-URI

1

Daca este prea cald si riscati sa se lase crema (sa se topeasca), puteti sa mai bagati poshul cu crema si tortul in congelator cate 1-2 minute pana cand terminati sa il ornati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mirela0911 1

14.08.2016, 10:10

Wow!

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 08:58

ce minunatie

Rahela Velicu 1

22.08.2016, 12:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Tort Ioana - La multi ani tuturor bucatarasilor ce poarta numele Sf Ioan