Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure

de RuxyRux in Dulciuri, 2 Dec 2018 | 4317 vizualizari

 

Cand am gustat prima lingurita am descoperit America gustului! :))))) Incredibil de delicios, parfumat, aromat,  intr-o combinatie minunata, de nutella, jeleuri de portocale, vanilie, rom, alune de padure si ciocolata stracciatella....
Va poftesc cu mare drag la rasfat si va sugerez sa puneti reteta la  favorite pentru desertul de Revelion, eu cu siguranta il voi repeta in cantitate dubla!

 

INGREDIENTE

  • 120 gr. unt
  • 1 pahar de lapte
  • 1 borcan mare de nutella( 750 gr.)
  • 1/2 cutie de jeleuri de portocale invelite in ciocolata( eu am gasit in Lidl )
  • 3 linguri alune de padure crude
  • vanilie
  • esenta de rom( dupa gustul personal, mie imi place mai aromat)
  • coaja de portocala( Bio)
  • o ciocolata alba cu stracciatella
  • 460 gr. biscuiti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure:

Intr-un vas larg am sfaramat biscuitii.

Intr-un ibric am pus laptele si l-am infierbantat, am topit untul, in el am pus vanilia, romul am amestecat si am turnat totul peste biscuiti.

Am rupt jeleurile bucatele si le-am pus deasupra, am pus o jumatate de borcan de nutella in interior, alunele de padure, coaja de portocala razuita si am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.

In forma de tort am pus compozitia si deasupra am pus restul de nutella. Am decorat tortul cu ciocolata alba razuita.

Tortul l-am tinut la rece pana a doua zi.

Am portionat tortul si l-am decorat cu jeleuri de ciocolata.

Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

dantes 1

07.12.2018, 10:48

Delicios!

RuxyRux 1

07.12.2018, 11:07

Multumesc de vizita si apreciere Merisor drag! Sa ai o zi minunata!

RuxyRux 1

07.12.2018, 11:07

Multumesc Dantes!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Batoane Bounty