Desert tort de biscuiti,ciocolata si frisca

de Corinuta in Torturi, 25 Iul 2010 | 51135 vizualizari

 

Pentru ca ne plac mult biscuitii cu budinca si pentru ca am vazut asa ceva pe site-ul preferat al Mihaelei :) http://cafechocolada.blogspot.com/, nu puteam sa nu-l fac si eu!

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti petit beurre
  • 700 ml lapte
  • 1 budinca de ciocolata
  • 3 linguri de zahar
  • 70 g unt
  • 100 g ciocolata menaj
  • 300 ml frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti,ciocolata si frisca:

Se face o budinca din 500 ml lapte, zaharul si praful de budinca. Se ia de pe foc cand e gata si se amesteca cu ciocolata menaj si untul amestecand in continuu.


Intr-o tava de intinde o folie alimentara. Se incalzeste putin laptele ramas si se inmoaie pe rand biscuitii in el, cam 6-7 secunde. Se asaza biscuitii inmuiati pe folia alimentara si se ung cu budinca. Se pune al doilea rand de biscuiti, apoi iar budinca si tot asa pana se termina biscuitii si budinca.


Se acopera tortul cu folie alimentara si se pune la frigider cel putin 2 ore. Cand se scoate din frigider, se indeparteaza folia alimentara si se rastoarna pe un platou.


Se bate bine frisca si se intinde peste tort. Apoi se poate portiona si servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti,ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Mirela Suba 1

08.06.2013, 19:02

woooow!!!!!! ce bine arata

Corinuta 1

09.06.2013, 17:16

Multumesc frumos de aprecieri!

kukibella 1

08.07.2014, 10:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort Amandina