Desert tort diplomat

de Geanina87 in Torturi, 4 Apr 2014 | 52236 vizualizari

 

Am facut dupa reteta Jamilei :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi
  • 3 portocale
  • 3 kiwi
  • 1 conserva de ananas
  • 500 ml lapte
  • 500 ml frisca lichida
  • 200 g zahar
  • 2 linguri de faina
  • 20 g gelatina
  • 5 galbenusuri
  • esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort diplomat:

Punem gelatina intr-un bol, peste care turnam putina apa rece pentru a se hidrata.


Intr-o cratita punem zaharul, galbenusurile, faina, esenta de lamaie si putin cate putin laptele. Punem pe foc si amestecam pana se ingroasa. Oprim focul si lasam sa se racoreasca putin, apoi incorporam gelatina hidratata. Omogenizam astfel incat sa se topeasca granulele de gelatina. Lasam la racit si ne apucam de taiat fructele cuburi de marime medie. Batem frisca tare si o incorporam in crema racita.


Scurgem zeama din conserva de ananas, inmuiem cate un piscot in ea si asezam in interiorul unui inel de tort, astfel incat sa aiba forma unui blat cu margini inalte. Asezam un strat de crema, unul de fructe, crema, fructe, iar la final ornam dupa bunul plac.


Se lasa la frigider peste noapte sau cel putin 8 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

delia_iren 1

20.04.2014, 15:03

Geanina87 1

20.04.2014, 17:09

Adevarat a inviat!

cryna77 1

09.08.2016, 14:32

Arată foarte bine! Îl voi încerca și eu. La ce dimensiune ai setat inelul pentru tort?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu iaurt