Desertul bucatarasului pofticios: banane cu cafea si iaurt

de Angelina_Elena in Dulciuri, 28 Iul 2013 | 870 vizualizari

 

By Oana! Un mod placut de a-ti incepe ziua cu ceva simplu si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 8 linguri cafea tare (indulcita)
  • 1 lingurita zahar brun
  • 4 linguri iaurt cremos
  • 1 biscuite (pentru decor)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desertul bucatarasului pofticios: banane cu cafea si iaurt:

Am pregatit 2 boluri. Bananele le-am decojit si le-am sfarmat cu furculita.


Am asezat cate una in bol, am pus cate 4 linguri de cafea peste fiecare si am amestecat.


Am presarat cate-o jumatate de lingurita de zahar brun peste fiecare, apoi am pus cate 2 linguri de iaurt in fiecare bol si am decorat cu biscuitele sfarmat.


Servim imediat, cu mare pofta!


Un desert fantastic!

 

TIPS-URI

1

Oana a folosit migdale pentru decor, eu nu am avut si de aceea am folosit biscuitele sfarmat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desertul bucatarasului pofticios: banane cu cafea si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

28.07.2013, 18:17

Angelina_Elena 1

28.07.2013, 18:49

Rocsi

Angelina_Elena 1

28.07.2013, 18:49

Motanel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si crema de vanilie