Dip cu sunca si rosii

de lira in Sosuri, 9 Aug 2010 | 2996 vizualizari

 

O combinatie intre cremos, crocant si fresh

 

INGREDIENTE

  • 1 cana maioneza
  • 1 cana smantana
  • 3-4 rosii
  • 100 g kaizer/ sunca
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dip cu sunca si rosii:

Kaizerul se taie fasii si se prajeste intr-o tigaie fara ulei pana devine crocant, dupa care se pune pe un servet de hartie sa absoarba excesul de grasime.

Rosiile se taie in 4, se indeparteaza semintele, dupa care se taie cuburi.

Maioneza se amesteca cu smantana, se condimenteaza, dupa care adaugam rosiile si kaiserul.

Este de preferat sa nu il lasati foarte mult dupa ce l-ati preparat sa nu se inmoaie kaiserul.

Combinatia e super ok, eu l-am servit cu biscuiti sarati, crackers

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dip cu sunca si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lia maria 1

10.08.2010, 10:04

laly are dreptateaici se papa nu gluma

lira 1

10.08.2010, 19:54

cred ca cel mai bine as iesi daca mi-as deschide un restaurant... macar mai castig ceva daca tot e criza

Corinuta 1

11.08.2010, 00:29

Din asta n-am mai papat....rau nu poate fi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Sos salsa