Dorada cu rosii

de simona72 in Peste, 4 Iul 2013 | 952 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla in stil mediteranean...

 

INGREDIENTE

  • 1 dorada proaspata
  • 3 rosii
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1 paharel de vin alb sec
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu rosii:

Curatati pestele si condimentati-l cu sare, piper, stropit cu putina zeama de lamaie si 1-2 linguri ulei de masline.


Lasati-l pt 30 minute la frigider. Rosiile taiate in cuburi mari, se pun intr-un vas termorezistent(am folosit o tava de iena pt cozonac pt ca a fost un singur peste), usturoiul curatat si taiat feliute, sare, piper,2-3 linguri ulei de masline, rozmarin si se amesteca toate ingredientele.


Pestele marinat se pune peste rosii, se pune si vinul alb si se pun citeva feliute de rosii peste peste. Daca mai este necesar se mai condimenteaza putin pe deasupra cu sare, piper si cativa stropi de ulei de masline. Se da la cuptorul incins la 180 grade pt 20-25 minute.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

era de preferat ca rosiile sa fie de mai multe soiuri, cherry rosii, galbene...rosii dulci si bine coapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alldaycooking 1

04.07.2013, 20:13

Bun, bun!

Valclaudia 1

04.07.2013, 20:47

e tare bun pestele!

simona72 1

04.07.2013, 21:06

Bun a fost

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Anghilă cu roșii