Double chocolate cheesecake

de laylalala in Torturi, 21 Mar 2010 | 2037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 gr biscuiti simpli
  • 100 gr unt, topit
  • 1 kg branza Quark sau alta branza cremoasa
  • 400 gr ciocolata cu lapte, topita
  • 100 gr ciocolata amaruie, topita
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • semintele rase de la 1 baton de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Double chocolate cheesecake:

Sfarama biscuitii si amesteca-i cu untul topit apoi preseaza acest amestec intr-o tava rotunda de 23 cm diametru.Bate branza Quark cu zaharul pudra, scortisoara si semintele de vanilie apoi adauga ciocolata cu lapte si amesteca.Inglobeaza ciocolata amaruie amestecand usor.

Pune amestecul cu branza peste crusta de biscuiti din tava si da prajitura la rece cel putin 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Double chocolate cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

22.03.2010, 10:54

minunat

Teo 1

22.03.2010, 21:04

deci 500g ciocolata? pai cum sa nu iasa ceva bun?

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort trenulet