Double chocolate cheesecake

de laylalala in Torturi, 21 Mar 2010 | 1604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 gr biscuiti simpli
  • 100 gr unt, topit
  • 1 kg branza Quark sau alta branza cremoasa
  • 400 gr ciocolata cu lapte, topita
  • 100 gr ciocolata amaruie, topita
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • semintele rase de la 1 baton de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Double chocolate cheesecake:

Sfarama biscuitii si amesteca-i cu untul topit apoi preseaza acest amestec intr-o tava rotunda de 23 cm diametru.Bate branza Quark cu zaharul pudra, scortisoara si semintele de vanilie apoi adauga ciocolata cu lapte si amesteca.Inglobeaza ciocolata amaruie amestecand usor.

Pune amestecul cu branza peste crusta de biscuiti din tava si da prajitura la rece cel putin 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Double chocolate cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (3)

Rocsi 1

22.03.2010, 10:54

minunat

Teo 1

22.03.2010, 21:04

deci 500g ciocolata? pai cum sa nu iasa ceva bun?

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu caramel si ciocolata