Dovleac la cuptor (ludaie)

de Kori in Dulciuri, 16 Oct 2011 | 14117 vizualizari

 

Este foarte simplu de facut, dar e delicios si e tareeee bun.In serile de toamna, cand afara bate vantul si ploua si e rece tare, punem o ludaie (asa-i zice la noi!) in cuptor si stam langa cuptorul cald si povestim in timp ce se umple casa de miros de toamna adica de ludaie la cuptor:))

 

INGREDIENTE

  • un dovleac pt placinta mare (o ludaie mai bine zis!)
  • zahar (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la cuptor (ludaie):

Am spalat bine dovleacul si l-am taiat intai in doua, am curatat semintele, apoi l-am taiat felii potrivite.


Am pus hartie de copt in tava mare de la aragaz si l-am asezat acolo cu coaja in jos.


L-am pus la cuptor la foc mediu pana a fost gata facut si a capatat o crusta placuta.


Apoi l-am savurat toata lumea care-l astepta cu nerabdare, presarat cu putin zahar (cine a dorit ).

 

TIPS-URI

1

dovleacu asta pt placinta e mai dulce daca ingheata putin inainte

2

e bun si cu scortisoara

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la cuptor (ludaie)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MIUTA 1

17.10.2011, 17:24

mirela0911 1

17.10.2011, 20:10

place place

Kori 1

24.10.2011, 13:19

multumesc fetelor asa e: simplu ca buna ziua da e delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

ULTIMELE COMENTARII

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac