Dovleac la cuptor (ludaie)

de Kori in Dulciuri, 16 Oct 2011 | 13560 vizualizari

 

Este foarte simplu de facut, dar e delicios si e tareeee bun.In serile de toamna, cand afara bate vantul si ploua si e rece tare, punem o ludaie (asa-i zice la noi!) in cuptor si stam langa cuptorul cald si povestim in timp ce se umple casa de miros de toamna adica de ludaie la cuptor:))

 

INGREDIENTE

  • un dovleac pt placinta mare (o ludaie mai bine zis!)
  • zahar (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la cuptor (ludaie):

Am spalat bine dovleacul si l-am taiat intai in doua, am curatat semintele, apoi l-am taiat felii potrivite.


Am pus hartie de copt in tava mare de la aragaz si l-am asezat acolo cu coaja in jos.


L-am pus la cuptor la foc mediu pana a fost gata facut si a capatat o crusta placuta.


Apoi l-am savurat toata lumea care-l astepta cu nerabdare, presarat cu putin zahar (cine a dorit ).

 

TIPS-URI

1

dovleacu asta pt placinta e mai dulce daca ingheata putin inainte

2

e bun si cu scortisoara

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la cuptor (ludaie)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MIUTA 1

17.10.2011, 17:24

mirela0911 1

17.10.2011, 20:10

place place

Kori 1

24.10.2011, 13:19

multumesc fetelor asa e: simplu ca buna ziua da e delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pumpkie Pie - Placinta cu Dovleac