Dovleac si cartof picant, la cuptor

de Brindusa in Mancaruri de legume, 11 Ian 2012 | 4696 vizualizari

 

Combinatia de dovleac si picanterii am descoperit-o de curand. Pana acum credeam ca dovleacul e bun doar in deserturi. Ce mult greseam! Dulceata dovleacului glazurat la cuptor amestecata cu ierburile de Provence m-a cucerit pentru totdeauna. Va invit s-o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 6-8 cartofi, curatati de coja si taiati pe lung
  • 400 g dovleac, curatat de coaja si taiat felii nu foarte groase
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita de sare
  • 2 lingurite herbes de Provence
  • 1/2 lingurita piper praf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac si cartof picant, la cuptor:

Incalzeste cuptorul la 200 C (tare)


Se pun feliile de dovleac si cartof intr-o tava mare, presara-le cu sare, piper, herbes de Provence si ulei. Cu mainile freaca bine toate feliile de legume, ca sa fie acoperite bine de toate condimentele.


Pune tava in cuptor prntru 20 de minute, sau pana ce legumele sunt facute si aurii


Dovleacul si cartoful picant se pot folosi ca o garnitura la friptura, dar mie imi plac fara alta adaugire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac si cartof picant, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ramonica 1

11.01.2012, 23:38

adry88 1

12.01.2012, 11:50

bun bun

Daris 1

07.11.2012, 23:15

Bunnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort Raffaello

ieri la 19:45

Pâine împletită, cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 14:15

Empanadas cu carne amestec si ciuperci

de Rocsi 9

ieri la 11:05

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval