Dovlecei la cuptor

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2011 | 3992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 100ml lapte
  • 2 linguri faina
  • unt
  • sare,piper
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr branza vaci putin sarata/ telemea/cas/cascaval
  • 1 praf de copt
  • marar
  • 20 gr unt/margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja insa se lasa si fasii necuratate, se sareaza. Se bat 2 oua cu lapte, untul topit, smantana , faina; se adauga praful de copt, condimentele si mararul tocat. Dovleceii se amesteca cu compozitia de oua. Se unge o tava cu unt si se pune compozitia cu dovlecei. Deasupra se pune parmezan apoi braza de vaci sau telemea, sau casacaval. Se da la cuptor 35 min. Pentru a obtine o crusta frumoasa dupa cele 35 min am batut 1 ou cu 100 gr smantana si am intins deasupra dovleceiilor am aprins  flacara de sus si am lasat pana cand s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu ansoa