Dovlecei la gratar, in sos de rosii

de Ina in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 5450 vizualizari

 

Ma gandeam sa nu va lesine checul ala, pe stomacul gol... :)) Multumesc, Nadea68, pentru reteta! :-*

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 500 ml suc de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • legume uscate de la SanoVita
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la gratar, in sos de rosii:

Curatam dovleceii, ii taiem rondele si ii punem cu un pic de sare la scurs, pentru 20 minute, dupa care frigem rondelele pe ambele parti, in tigaia cu gril, fara ulei.


Intr-o tigaie calim ceapa ,si ustroiul in 3 linguri cu ulei. Cand ceapa devine usor aurie adaugam sucul de rosii , legumele uscate de la Sano Vita si dovleceii copti pe gratar . Lasam pe foc sa se patrunda bine dovleceii cu sos, potrivim de sare si piper si oprim focul.


Servim cu marar verde, tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la gratar, in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

laura_n 1

26.11.2013, 13:58

cat de buni sunt! uite o idee tare buna cu sos de rosii

Ina 1

26.11.2013, 15:51

Multumesc tuturor!

Sylvia 1

26.11.2013, 16:36

ia uite la ea ce harnicuta e !!! ai vazut ce se inghesuie lumea la retetele tale, ai peste o mie de vizualizari trebuie numai sa te traga omul de maneca sa gatesti pun pariu ca si daca scoteai scobitorile alea la interval sarea lumea pe ele asa dor ne-a fost de mancarurile tale te pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Turnulete cu dovlecel, rosii si tofu