Dovlecei pane cu sos de usturoi

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2010 | 4875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecei
  • oua
  • cascaval
  • faina
  • sare
  • piper
  • Pentru sosul de usturoi am folosit:
  • 3 catei mai mari de usturoi
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 ( 125g) iaurt simplu
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de usturoi:

Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat rondele si apoi i-am dat cu sare si piper si i-am lasat sa stea cateva minute.


Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici, faina, sare si piper. Am facut un amestec de consistenta unei omlete ( inainte de a fi prajita).


Am dat rondelele de dovlecei prin amestecul amintit mai sus si le-am prajit in ulei.


Sosul de usturoi cu iaurt


Am pisat bine cateii de usturoi si apoi i-am frecat c-un praf de sare si am pus treptat si ulei. Am amestecat usturoiul impreuna cu uleiul pana cand a devenit aproape ca si o maioneza. Apoi am adaugat un iaurt si marar tocat. Am potrivit gustul cu sare si piper.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

24.06.2010, 22:36

Laly 1

24.06.2010, 22:42

Una dintre mancarile preferate ale familiei.Las si eu 5 furculite poate mai primesc si eu o portie

Adinacarla 1

25.06.2010, 00:50

cu mare drag laly..inca mai sunt...am facut multi dovlecei.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Kolokithopita (placinta cu dovlecei si feta)