Dovlecei pane umpluti cu carne

de cristina1985 in Porc, 1 Aug 2017 | 537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • faina
  • 400 g carne tocata de porc
  • 3 oua
  • sare, piper
  • cimbru
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane umpluti cu carne:

Se taie dovleceii (cu tot cu coaja) rondele, cu grosimea de un deget. Se scoate miezul dovleceilor cu un cutit.


Carnea tocata se amesteca cu sare, piper si cimbru.


Se umplu rondelele cu amestecul de carne, se dau prin faina apoi prin ou. Se prajesc intr-o tigaie de ceramica cu capac, pe ochiul mare (focul mic), 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta. Se asaza pe servetele de bucatarie, pentru a absorbi uleiul.


Mi-au iesit 29 de bucati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

miki_a 1

03.08.2017, 16:50

Buni!

Rahela Velicu 1

09.08.2017, 17:09

cristina1985 1

09.08.2017, 18:14

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc