Dovlecei si ardei umpluti

de Panacris in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2012 | 1320 vizualizari

 

Tot e sezonul umpluturilor!!!

 

INGREDIENTE

  • dovlecei 2 bucati
  • ardei capia 2 bucati
  • carne tocata amestec vita si curcan 500 g.
  • morcovi 1 bucata
  • ceapa 1 bucata
  • orez 1 ceasca
  • ou 1 bucata
  • ulei de masline
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • bulion concentratie 18% 500 ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si ardei umpluti:

Ceapa si morcovul se curata, apoi se dau pe razatoarea fina. Se pun la calit in ulei de masline, cca. 5 minute, se adauga carnea tocata, orezul ales si spalat lasandu-se la foc mic, cca. 10 minute, pana se evapora tot lichidul. Dupa ce s-a racorit compozitia de carne se adauga oul, se asezoneaza de sare, piper si boia de ardei dulce.


Intre timp se curata dovleceii de coaja, se taie in doua si se miezul si eventualele seminte. Ardei se taie in doua si se curata de seminte. Se umplu legumele cu amestecul de carne, apoi se pun intr-un vas rezistent la caldura, bulionul se dilueaza cu apa turnandu-se peste legumele umplute.


Legumele umplute se tin la cuptor cca. 30 de minute la foc mediu. Dupa gust se servesc cu iaurt, smantana sau cascaval ras deasupra. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Panacris 1

10.01.2012, 18:00

Multumesc! Nu/i o idee rea Onesta, cativa cartofi copti la cuptor cu ulei de masline, pentru cina!!!

mena29 1

10.01.2012, 21:28

super,Cris!

cameliageorgeta 1

24.03.2013, 18:32

foooarte deliciosi!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti