Dovlecei umpluti

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 20 Iul 2012 | 2533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • 3 rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 500 g pulpa de porc
  • cateva fire de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

DovleceIi ii curatam de coaja si ii scobim cu o lingura.Calim ceapa in putin ulei,adaugam si morcovul dat prin razatoare,pasta de tomate si carnea de porc taiata cuburi si lasam sa se prajeasca putin impreuna.

Apoi adaugam si mijlocul de la dovleceii care i-am scobit,orezul cu o cana de apa si lasam sa fiarba pana scade zeama.

Lasam sa se raceasca dupa care se amesteca cu oul,cimbrul,oregano,sarea si piperul dupa gust.

Umplem dovleceii cu amestecul de carne si deasupra adaugam  cascaval ras,felii de rosii peste cascaval si oregano deasupra.

Ii asezam in tava adaugam 1 cana de apa amestecata cu o lingura pasta de tomate.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.07.2012, 19:19

Ce harnicuta esti!

mamaieelena 1

20.07.2012, 21:19

iri_iri 1

21.07.2012, 15:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu carne de vita si marar