Dovlecei umpluti cu branza

de katty in Mancaruri de legume, 20 Iun 2020 | 2350 vizualizari

 

Pentru ca imi place foarte mult combinatia de dovlecei cu branza m-am gandit sa umplu niste dovlecei cu un amestec de branza proaspata, telemea si un pic de afumatura, plus un pic de busuioc pentru aroma.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 250 gr branza proaspata
  • 100 gr branza telemea de oaie
  • 100 gr afumatura slaba
  • sare
  • 1 lingurita ulei de masline
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 1 ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu branza:

Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii taiem in jumatate pe lungime. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele. Presaram putina sare si piper si ii lasam deoparte.

Taiem afumatura cubulete mici si o rumenim usor intr-o tigaie in uleiul de masline.

Intr-un castron punem branza proaspata, telemeaua rasa, piper, busuioc, afumatura, oul si omogenizam.

Umplem dovleceii cu amestecul format si ii asezam intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.

Dam tava la cuptor pana se inmoaie dovleceii si se rumenesc usor.

Ii servim calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei