Drob

de Anamaria Cook in Oaie, 15 Apr 2012 | 5152 vizualizari

 

Este al doilea Paste departe de casa si cum am petrecut Pastele in stil englezesc saptamana trecuta m-am gandit sa ii prepar logodnicului meu prima lui Masa de Paste in stil Romanesc.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de vita
  • 500g rinichi miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi marar verde
  • 3 oua fierte
  • 2 oua crude
  • ulei pentru calit
  • sare si peper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Se spala ficatul si rinichii si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.


Cand acestea s-au fiert se scurge apa si se lasa sa se raceasca putin. Tocati ceapa verde mararul si patrunjelul si se pune la calit impreuna cu organele taiate marunt.


Cand ceapa sa calit stingeti focul si lasasi sa se raceasca, apoi tocati compozitia marunt(cu masina de tocat sau mixer electric) si amestecati cu 2 oua crude.


Puneti ouale la fiert si intre timp tapetati o forma de paine cu un strat de margarina. Cand ouale s-au fiert puneti jumatate din compozitia de drob in forma tapetata, faceti trei adancituri cu lingura si asezati ouale fierte si curatate de coaja, apoi puneti restul de compozitie si nivelati bine.


Ungeti drobul cu putin ou batut(sau daca aveti prapur de miel puteti impaturi drobul in el) si dati la cuptor la foc mediu pentru 30 de minute.


Lasati sa se raceasca taiati felii si gata de servit.

POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Maria68 1

15.04.2012, 17:11

bun Sarbatori fericite!

RuxyRux 1

15.04.2012, 23:16

Excelent arata! Paste Fericit!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:34

imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel