Drob de ied

de dantes in Oaie, 11 Apr 2018 | 2356 vizualizari

 

Bunatati De Paste

 

INGREDIENTE

  • 700 g organe de ied
  • 300 g carne de ied
  • 4 oua
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 prapure
  • sare,piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Se spala organele si carnea si se pun la fiert in apa cu sare.

Separat se fierb doua oua.

Se taie usturoiul marunt.

Cand sunt aproape fierte carnea si organele, se scot din apa se lasa la racit si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca tocatura cu doua oua fierte taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si doua oua crude si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se imparte compozitia in doua si se inveleste in prapure, se pun in tavi de chec si se da la cuptor o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Miel in stil turcesc