Drob de pui

de Alina26 in Ficat, 2 Apr 2013 | 8053 vizualizari

 

Pentru ca nu imi place ficatul de miel....am facut un drob din ficat si carne de pui.Foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 800 g pulpe de pui
  • 2 bucati de praz
  • 50 g orez
  • 3 oua
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 3 linguri faina alba
  • jum de pahar de apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Punem ficatul de pui la fiert,spalat inainte.Spalam si pulpele de pui si le punem la fiert in alta oala.Dupa ce a fiert lasam la racit.


Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam si spalam prazul,il taiem marunt si il punem la calit in tigaie.


Intr-o olicica cu apa rece punem orezul la fiert.Trebuie sa fie fier bine.


Dam jos carnea de pe os si il dam pe robot sau prin masina de tocat.Dam si ficatul pe robot.


Intr-un bol punem carnea,ficatul,3 oua,prazul calit,orezul fiert,mararul si patrunjelul spalat si tocat,sare ,piper si usturoiul pisat.


Icingem cuptorul la 180°.Toata compozitia o punem intr-o tava de cozonac,unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Intr-un bol punem 3 linguri de faina...si incet-incet adaugam apa rece si frecam pana devine ca o pasta.Aceasta o ungem pe drob.


Bagam tava in cuptor timp de 45-60 de min,pana se rumeneste pe deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

03.04.2013, 00:55

foarte fain!si eu o sa fac cand ajung acasa

Gabriela T 1

30.04.2013, 15:00

Nu am facu niciodata drob,dar poate o sa fac de paste.Mi se pare destul de simplu dupa reteta ta si arata si foarte bine-

Alina26 1

30.04.2013, 16:20

da e foarte bun!!!multumesc mult!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat de pui