Drob turcesc

de -Miti- in Oaie, 24 Iul 2012 | 2359 vizualizari

 

Fac ordine printre retete,asa ajunge reteta de Pasti sa fie scrisa in mijlocul verii:) Reteta provine din zona Dobrogei.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru,proaspat macinat
  • 1 kg carne de porc tocata
  • organe de la un miel
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi leurda
  • 2 legaturi marar proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob turcesc:

Se curata organele de miel si se oparesc.


Ceapa alba se curata ,se taie cubulete si se caleste.


Se curata ceapa verde si leurda si se adauga la ceapa.


Separat calim si carnea de porc.


Organele de miel se scot din apa ,iar dupa ce se racesc se dau prin robot, unele bucati se pot pastra si taia bucati cu cutitul.


Se adauga amestecul de ceapa calita la organe,peste care adaugam si carnea calita.


Se adauga si mararul curatat si tocat,impreuna cu 8 oua.Condimentam cu sare si piper si amestecam bine totul.


Batem un ou si in punem intr-o tava,peste care adaugam amestecul pentru drob.Deasupra drobului mai adaugam inca un ou batut si il intindem cu mana peste toata suprafata.


Se baga tava in cuptorul preincalzit si se lasa cam 45 de minute,intai la foc mare apoi mai scazut.


Este gata dupa ce nu mai joaca mijlocul.


Se scoate tava din cuptor,lasam sa se raceasca si taiem in romburi. Ornam cu diferite legume.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob turcesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

24.07.2012, 18:47

minunat.

mirela0911 1

24.07.2012, 21:14

Arata minunat!

iri_iri 1

24.07.2012, 22:16

chear bun drobul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei