Dulce de Halloween

de nadea68 in Dulciuri, 31 Oct 2013 | 873 vizualizari

 

Si pentru azi am facut ceva bun si dulce...pentru a sarbatori Halloween :)

 

INGREDIENTE

  • 600 g preparat pentru tort de ciocolata
  • 200 g zahar pudra
  • dulceata de fructe de padure
  • 100 g ciocolata amara
  • apa
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulce de Halloween:

Avand putin timp la dispozitie am folosit preparat pentru tort deja gata facut :)


Deci ,se iau forme mici de hartie pentru briose....se pune o lingura de preparat pentru tort,se pune si o mica cantitate de dulceata,dupa care se pune inca o lingura de preparat pt tort.


Nu trebuie sa umplem tare formele.


Procedam asa si cu celelalte pana terminam preparatul pentru tort.


Le punem la cuptor la 200° cam 20 minute.


Intre timp facem glazura.Zaharul pudra se amesteca cu putina apa avand grija sa ramana destul de dens.


Cand briosele noastre s-su racit un pic dam deasupra cu glazura.


Topim ciocolata si incercam sa facem niste modele tip paianjen...


Nu stiu daca ale mele seamana dar ideea a fost asta.:))


Briosele in schimb au iesit foarte foarte bune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulce de Halloween" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

nadea68 1

01.11.2013, 22:55

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 23:17

nadea68 1

04.11.2013, 18:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine si ciocolata