Dulceață de căpșuni

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 4100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg căpșuni
  • 500 g zahar
  • frunze de menta
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de căpșuni:

Căpșunile spălate se pun Intr-un vas, se adauga zaharul, frunzele de menta si se lasă câteva ore la rece, apoi se pun la fiert, la foc moderat. Amestecam continuu și din momentul fierberii o mai lași circa 10 minute sau pana când se leagă. Punem dulceața în borcane sterilizate, infiletam capacele și întoarcem borcanele cu gura în jos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de căpșuni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza si fructe