Dulceata de capsuni reteta

de kamy in Dulceata / Gem, 6 Iun 2011 | 3141 vizualizari

 

 Dulceata de capsuni reteta

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 1 kg.capsuni
  • 1 kg.gelierzucker
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta


Capsunile se spala foarte bine in multe ape,dupa care le scoatem coditele.Daca sunt mari,le taiem in sferturi sau jumatati.


Se pun intr-o oala de 4 l,(cand fierb se umfla tare)zaharul peste, se lasa 5 min,dupa care se fierb 10 min.Se lasa cateva minute,se spumeaza,se pune dulceata in borcane(sterilizate)si se intorc (cu baza-capacul).Se lasa asa 15 min,dupa care le asezam normal.


Se pastreaza in camara si cu siguranta nu face floare.


Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

mi-au iesit 2 borcane de 720

2

daca o dam la rece dulceata se incheaga f bine....eu am facut-o aseara,borcanele au stat in bucatarie sa se raceasca si de dimineata am facut pozele

3

pentru ca se fierbe putin,culoarea dulceturilor facute cu zaharul acesta este superba,iar gustul.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:35

"cu banii de pe benzina imi fac dulceata pe catva ani"
fa-o pe gaz consuma mai putin

kamy 1

07.06.2011, 11:58

mihaela...oricum am da-o esti tare departe

DIANA B 1

12.06.2011, 12:31


Ce bine-ar merge-n bucataria mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni in vasul roman