Dulceata de capsuni reteta

de Aurelia 07_07 in Dulceata / Gem, 9 Iun 2014 | 1789 vizualizari

 

 Dulceata de capsuni reteta

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 3 kg capsuni
  • 1,5 kg zahar gelifiant
  • 1/2 lingura zeama de lamaie
  • 3 plicuri zahar vanilat
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta


Avem nevoie de 10 borcane a 440 grame.


Borcanele ,le spalam si le sterilizam la cuptor,la o temperatura de 100 de grade,aproximativ 10-15 minute.


Capsunile culese proaspat din gradina,le spalam si curatam de partea verde.


Intr-o oala de 6 litri punem capsunile si le zdrobim cu blenderul.


Adaugam zaharul gelfix,zaharul vanilat si zeama de lamaie.


Nu le punem imediat la fiert ,pentru ca trebue sa stea 3 ore .


In acest timp amestecam de cateva ori ,cu o lingura de lemn.


Dupa trei ore, punem oala pe aragaz la fiert, la foc mediu si amestecam din cand in cand ,sa nu se prinda.


Dupa ce dau primele clocote,mai reducem temperatura de fierbere si lasam sa fiarba timp de 4 minute, dupa care dam oala de-o parte.


Daca se formeaza spuma , o indepartam cu o sita.


Cand suntem gata , punem dulceata in borcane si inchidem imediat cu capac.


Borcanele le putem pune imediat ce am terminat , in camara .


 

TIPS-URI

1

Este necesar, sa fie respectat modul de preparare ,scris pe ambalaj.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Micutza Luana 1

10.06.2014, 12:23

cea mai buna

Aurelia 07_07 1

10.06.2014, 14:30

Dia Delia Cleme Cris Dante Mihaela Luana va multumesc foarte mult

mihaelar63 1

10.06.2014, 15:27

harnica !!! Am si eu zahar gelifiant pe stoc . Cred ca ma pun la treaba !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta