Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dulceata de smochine si dulceata de capsuni sunt preferatele mele.
Spalam bine smochinele. Le taiem coditele si taiem fiecare smochina pe lungime in doua jumatati. Punem apa si zaharul intr-o oala mare. Le lasam la foc potrivit pana se transforma intr-un sirop. Cu o lingura adunam spuma. Adaugam smochinele si le lasam la foc potrivit pana dau in fiert iar apoi adaugam zeama de lamaie si dam focul la minim. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora, sau pana cand dulceata s-a legat. Turnam dulceata fierbinte in borcane, le lasam aproximativ 1 ora fara capac, iar apoi le punem capacele. Mie mi-au iesit 3 borcane maricele. Este o dulceata delicioasa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult