Eclere

de Laly in Dulciuri, 19 Apr 2010 | 15629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru coji:
  • 1 cana ulei
  • 2 cani apa
  • 5-6 oua
  • 3 cani faina
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • budinca de vanilie,ciocolata
  • frisca
  • 1 ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere:

Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca bine,pana se incorporeaza toata faina.Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul pana le punem pe toate.Se pun cu ajutorul unui pos cu sprit in tava tapetata cu hartie de copt..Se coc la foc iute la inceput apoi la foc mic.

Se umplu eclerele  cu crema de vanilie,nes,ciocolata sau frisca.Se glazureaza cu ciocolata topita sau cu glazura cumparata din comert.

Gogoselele se pot face si rotunde si se pot umple cu diverse creme:branza,pateu,carne,etc si devin un aperitiv pentru musafirii neasteptati.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

nadina73 1

20.04.2010, 18:13

sant foarte bune ,si eu fac putin diferita reteta in schimb la crema eu le fac cu crema de unt si galbenus sant grozave,arata foarte bine ,eclerele sant grozave cred ca oricum ar fi ele 5 furcuclite

housy 1

27.06.2010, 19:58

de cand nu am mai mancat eclere....mai ales alea facute de mami.........miam!!! bun bun

Lau 1

17.11.2010, 14:02

feliitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi umplute cu gem