Eclere

de Laly in Dulciuri, 19 Apr 2010 | 12534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru coji:
  • 1 cana ulei
  • 2 cani apa
  • 5-6 oua
  • 3 cani faina
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • budinca de vanilie,ciocolata
  • frisca
  • 1 ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere:

Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca bine,pana se incorporeaza toata faina.Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul pana le punem pe toate.Se pun cu ajutorul unui pos cu sprit in tava tapetata cu hartie de copt..Se coc la foc iute la inceput apoi la foc mic.


Se umplu eclerele cu crema de vanilie,nes,ciocolata sau frisca.Se glazureaza cu ciocolata topita sau cu glazura cumparata din comert.


Gogoselele se pot face si rotunde si se pot umple cu diverse creme:branza,pateu,carne,etc si devin un aperitiv pentru musafirii neasteptati.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

20.04.2010, 18:13

sant foarte bune ,si eu fac putin diferita reteta in schimb la crema eu le fac cu crema de unt si galbenus sant grozave,arata foarte bine ,eclerele sant grozave cred ca oricum ar fi ele 5 furcuclite

housy 1

27.06.2010, 19:58

de cand nu am mai mancat eclere....mai ales alea facute de mami.........miam!!! bun bun

Lau 1

17.11.2010, 14:02

feliitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Inghetata