Eclere

de Adele in Dulciuri, 11 Oct 2014 | 1496 vizualizari

 

In sfarsit am reusit sa fac eclere ..cu siguranta mai am de lucrat la ele dar pentru mine e o mare reusita :D ...

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa.
  • 150 ml ulei.
  • 200 gr faina.
  • 4 oua.
  • 1 pic de sare.

Crema de vanilie:

  • 300 ml lapte.
  • 2 oua.
  • 5 linguri de zahar.
  • 3 linguri faina.
  • 2 esente de vanilie.

Decor:

  • ciocolata.
  • frisca.
  • zahar pudra.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere:

Pentru inceput am pus o oala cu apa ,ulei si sare pe foc,cand a dat in clocot am adaugat treptat faina si am amestecat in continu,pana a devenit aluat moale dar care se desprindea de pereti oalei..Am pus aluatul la racit intr-un vas.Dupa care am inceput sa-l mixez si rand pe rand am incorporat ouale,la fiecare ou adaugat mixand foarte bine.


Aluatul se pune in saca posh si se formeaza eclerele intr-o tava cu harite de copt.Se da la cuptor pentru 25-30 de minute la 180°.


Crema: Se pune laptele pe foc,cu zaharul si vanilia.Intr-un castron se amesteca ouale cu faina ,cand laptele da in clocot se toarna cateva linguri peste oua si se amesteca bine ,dupa care se adauga compozitia in oala cu lapte cald si se amesteca pana devine o crema densa .


Se pune crema racita in s posh si se umplu eclerele ,deasupra se decoreaza cu ciocolata si zahar pudra.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Adele 1

11.10.2014, 23:24

violeta30 1

12.10.2014, 00:31

As manca mereu... imi aduc aminte de copilarie Bune rau !

Adele 1

12.10.2014, 08:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tort Ecler