Eclere

de Adele in Dulciuri, 11 Oct 2014 | 1564 vizualizari

 

In sfarsit am reusit sa fac eclere ..cu siguranta mai am de lucrat la ele dar pentru mine e o mare reusita :D ...

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa.
  • 150 ml ulei.
  • 200 gr faina.
  • 4 oua.
  • 1 pic de sare.

Crema de vanilie:

  • 300 ml lapte.
  • 2 oua.
  • 5 linguri de zahar.
  • 3 linguri faina.
  • 2 esente de vanilie.

Decor:

  • ciocolata.
  • frisca.
  • zahar pudra.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere:

Pentru inceput am pus o oala cu apa ,ulei si sare pe foc,cand a dat in clocot am adaugat treptat faina si am amestecat in continu,pana a devenit aluat moale dar care se desprindea de pereti oalei..Am pus aluatul la racit intr-un vas.Dupa care am inceput sa-l mixez si rand pe rand am incorporat ouale,la fiecare ou adaugat mixand foarte bine.


Aluatul se pune in saca posh si se formeaza eclerele intr-o tava cu harite de copt.Se da la cuptor pentru 25-30 de minute la 180°.


Crema: Se pune laptele pe foc,cu zaharul si vanilia.Intr-un castron se amesteca ouale cu faina ,cand laptele da in clocot se toarna cateva linguri peste oua si se amesteca bine ,dupa care se adauga compozitia in oala cu lapte cald si se amesteca pana devine o crema densa .


Se pune crema racita in s posh si se umplu eclerele ,deasupra se decoreaza cu ciocolata si zahar pudra.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Adele 1

11.10.2014, 23:24

violeta30 1

12.10.2014, 00:31

As manca mereu... imi aduc aminte de copilarie Bune rau !

Adele 1

12.10.2014, 08:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie