Eclere "Inimi dulci"

de ionela84 in Prajituri, 19 Mar 2014 | 731 vizualizari

 

Cu toata dragostea mea pt cea mai cea mamica,pt mami a mea draga si iubita

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 3 oua
  • 150 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 250 g faina
  • un praf de sare

PT CREMA

  • 200 g capsuni\zmeura
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g mascarpone
  • 1 ciocolata alba
  • 1oo g frisca lichida

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere "Inimi dulci":

PT ALUAT:

1.Punem la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea

2.Cand fierb adaugam faina deodata si amestecam bine pana se desprinde de pe peretii vasului.Dam la racit

3.Adaugam pe rand cate un ou in aluat avand grija sa se incorporeze cat mai perfect

4.Cu ajutorul unui posh formam inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit (la foc mic)pt cca 15-20 min dar in primele 10 min nu deschidem usa cuptorului

5.Le lasam sa se raceasca si le taiem in doua

PT  CREMA

1.Pasam capsunile bine si apoi le strecuram pt a nu ramane seminte

2.Topim ciocolata pe baie de abur

3.Amestecam mascarponele cu zaharul pudra si frisca ,adaugam ciocolata si capsunele si omogenizam

4.Cu ajutorul unui posh umplem inimioarele si dam la rece pana la servire

 

TIPS-URI

1

 Capsunele au fost congelate dar merg cu succes si cele proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere "Inimi dulci"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Eclere "Inimi dulci"-0
Eclere "Inimi dulci"-1
Eclere "Inimi dulci"-2

COMENTARII (15)

Cris2711

Cris2711 1

20.03.2014, 20:57

laura_n

laura_n 1

21.03.2014, 17:38

ce frumos ti-au iesit!

ionela84

ionela84 1

21.03.2014, 20:35

Multumesc scumpi bucatarasi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53