Eclere "Inimi dulci"

de ionela84 in Prajituri, 19 Mar 2014 | 1938 vizualizari

 

Cu toata dragostea mea pt cea mai cea mamica,pt mami a mea draga si iubita

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 3 oua
  • 150 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 250 g faina
  • un praf de sare

PT CREMA

  • 200 g capsuni\zmeura
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g mascarpone
  • 1 ciocolata alba
  • 1oo g frisca lichida

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere "Inimi dulci":

PT ALUAT:

1.Punem la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea

2.Cand fierb adaugam faina deodata si amestecam bine pana se desprinde de pe peretii vasului.Dam la racit

3.Adaugam pe rand cate un ou in aluat avand grija sa se incorporeze cat mai perfect

4.Cu ajutorul unui posh formam inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit (la foc mic)pt cca 15-20 min dar in primele 10 min nu deschidem usa cuptorului

5.Le lasam sa se raceasca si le taiem in doua

PT  CREMA

1.Pasam capsunile bine si apoi le strecuram pt a nu ramane seminte

2.Topim ciocolata pe baie de abur

3.Amestecam mascarponele cu zaharul pudra si frisca ,adaugam ciocolata si capsunele si omogenizam

4.Cu ajutorul unui posh umplem inimioarele si dam la rece pana la servire

TIPS-URI

1

 Capsunele au fost congelate dar merg cu succes si cele proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere "Inimi dulci"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie