Empanadas cu peste

de danielaR in Pangasius, 16 Apr 2014 | 1997 vizualizari

 

pestele l-am pus intr-un bait cu vreo 3 ore inainte de a face reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 gr unt
  • 300 g faina
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • usturoi granulat
  • 600 gr peste fara os
  • pentru uns inca un ou si niste busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu peste:

Amestecam faina cu untul,adaugam oul si framantam un aluat omogen pe care il dam la rece 30 minute


Pestele l-am presarat cu sare, piper, usturoi, busuioc si l-am lasat asa vreo 3 ore


Scoatem aluatul de la rece si intindem o foaie cat de cat patrata. Ppunem pestele si impaturim frumos,


Ungem cu ou si presaram busuioc si dam la cuptor 30 minute


E super delicios


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

16.04.2014, 21:14

Bya Ralu 1

16.04.2014, 22:11

bun

MIUTA 1

19.04.2014, 00:15

Ce frumoase sunt,trebuie neaparat sa incerc!Imi placeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu ceapa si sos la cuptor