English breakfast

de Oana in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2013 | 4280 vizualizari

 

Si pranzul nostru :) E mult prea satios pentru micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 oua
  • 250 gr bacon feliat
  • 2 rosii
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA English breakfast:

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare, 15 minute. Se scurg apoi de apa si se amesteca cu ulei, sare, piper si ceapa verde taiata rondele,

Se pregateste o tava cu hartie de copt si se rastoarna cartofii. Se pun in cuptorul incins, la foc mediu, inca 15 minute, pana incep sa se rumeneasca usor. Se scoate tava si se formeaza 4 goluri printre cartofi in care se sparge cate un ou. Se aseaza printre cartofi feliile de bacon si rosiile taiate pe jumatate. se presara cimbru uscat si se aseaza si cateva crengute de cimbru deasupra. Se mai pune tava in cuptor 10 minute, pana ce oul este facut. Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "English breakfast" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei