English Muffins

de Satisfyyourcravings in Piine, 26 Noi 2012 | 1520 vizualizari

 

Aceste chifle mici sunt folosite cel mai des fie la oua Benedict, fie ca gustari pentru ceai împreună cu gem și brânză cremoasă.

 

INGREDIENTE

  • 80 ml lapte la temperatura camerei
  • 2 lingurițe zahăr alb
  • 1/2 pachet drojdie activă uscată
  • 80 ml apă călduță
  • 1 lingură și 1 linguriță de ulei
  • 500 grame făină
  • puțină sare
  • 2 lingurițe de mălai
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA English Muffins:

Se încălzește laptele la foc mic. Se ia de pe foc, se adaugă zahărul și se amestecă până zahărul ester dizolvat. Se lasă la răcit până când ajunge la temperatura de aproximativ 40 de grade.


Într-un bol se dizolvă drojdia în apă călduță și se lasă pentru 10 minute.


Într-un alt vas, se amestecă laptele cu drojdia, uleiul și jumătate din cantitatea de făină. Se adaugă sarea și restul de făină și se frământă până se obține un aluat ferm care se așează într-un vas uns cu ulei și se lasă la crescut într-un loc cald.


După ce aluatul și-a dublat volumul, se frământă ușor pe o suprafață presărată cu făină, se rulează sub formă de cilindru și se taie felii.


Într-o tavă cu hârtie de copt se presară puțin mălai, se așează feliile, iar deasupra se mai presară puțin mălai. Se lasă la crescut pentru 30 de minute.


Într-o tigaie se încălzește puțin ulei la foc mediu și se adaugă feliile care se gătesc pentru 10 minute pe fiecare parte.


Se pot consuma reci sau calde.


Cantitățile sunt pentru 6 bucăți.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "English Muffins" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

26.11.2012, 19:58

Rocsi 1

26.11.2012, 22:15

Mmmmm

Sim0na 1

27.11.2012, 19:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Covrigi - Bretzel